friseure-deutschland.com
Tots els millors perruquers disponibles a Alemanya.


Friseure Deutschland.com : Trobar els millors perruquers a Alemanya, que pot presumir de crear grans talls de cabells de celebritats per als nacionals i internacionals, molts famosos homes i dones. A Alemanya, la perruqueria és un sector extremadament competitiu en el qual competir amb ferotgement cal ser capaç d'inventar alguna cosa nova per assegurar que els seus clients a Alemanya creixeran (i per tant el volum de negoci) i siguin afectes. Sobreviure. La perruqueria a Alemanya escolta/clients i els aconsella el cabell que correspon al seu valor facial. És un veritable consultor de bellesa. No obstant això, per tal de captar nous clients als perruquers a Alemanya en determinats dies laborables després de preus baixos sempre Prestem especial atenció a la qualitat. A més de treballar com a empleat, pot fins i tot estar buscant una empresa per buscar una parella una mica independent (d'aquesta manera els costos disminuiran). A més, també es pot considerar la franquícia. També hi ha diverses exposicions a Alemanya on els professionals poden experimentar de primera mà les últimes tendències en moda de cabell i presentar-les en els seus salons. A més de la perruqueria artesanal de perruqueria també es fan altres activitats, entre les quals destaquen: serveis: juntament amb el tall de cabells, la perruqueria a Alemanya ofereix diversos serveis com el rentat de cabells, l'ona permanent o altres tipus de Tractaments. Ha de ser capaç de diversificar suficientment la varietat de serveis oferts de manera que es pugui satisfer la petició de cada client.

Gossip & News
14 Nov 19
egidio-borri

Clicca qui e guarda il video

EGIDIO BORRI, noto hairstylist creativo e spontaneo, proprietario di moltissimi saloni in Toscana ti invita nel nuovo salone, SABRINA BY EGIDIO in via Roma 9, a San Giovanni Valdarno (AREZZO)

Location moderna con uno stile originale ed elegante, è il nuovo salone di Egidio Borri e Sabrina Citroni!

L’estro artistico dei due soci si percepisce subito all’ingresso del bellissimo salone, dove si può notare la cura nei dettagli e l’originalità nella scelta del design.

Cambi di look, cura del capello e tagli di tendenza sono l’ordine del giorno per i due artisti Egidio e Sabrina che grazie alle apparecchiature di ultima generazione e prodotti di alto livello garantiscono alle clienti un risultato finale strabiliante e sempre al passo con i tempi.

Leggi anche: “Inaugurazione del nuovo salone SABRINA by EGIDIO

14 Nov 19

Tra gli acconciatori più influenti nel panorama italiano e i giovani
under 28, che si stanno affacciando per la prima volta al grande pubblico, sono stati scelte le 3 migliori proposte per ciascuna categoria.
BEST COLLECTION
BEST COLOUR

BEST CUT

BEST ITALIAN HAIRDRESSER

BEST MAN STYLE

BEST YOUNG

TUTTI I PARTECIPANTI:

Alessandro Barca, Alessandro Bonetto, Daniele Gnisci, Giovanna Smriglio, Lorenzo Rilli, Matteo De Vita, Mattia Pongolini, Nicola Gepponi, Thomas Dughiero, Alessandro Bonetto, Francesco Bottone, Federico Lucchese, Gianluca Gulino, Giovanni Napolitano, Giacomo Pettirossi, Valerio Federico, Vito Lacialamella, Alessandro Barca, Daniel Maltoni, Gianluca Grechi, Matteo Susini, Giancarlo Rodia, Lorenzo Marchelle, Silvio Luciani, Valerio Moggiani, Fabio Di Gennaro, Giuseppina Morgillo, Ida Ortolani, Luigi Martini, Mirco Bretta, Matteo De Vita, Mayla Fabbriciani, Marco Iafrate, Simone Bernardo, Salvatore De Maria, Simone Prati, Vincenzo Ragusa, Andrea Garofalo, Ida Ortolani, Ilaria Spinello, Mirco Bretta, Mirko Schioppa, Simone Minella, Salvatore De Maria, Fulvio Furcas, Gianluca Grechi, Giancarlo Rodia.

13 Nov 19

CHARME & BEAUTY, noto distributore di prodotti professionali per capelli di SAN GIOVANNI TEDUCCIO (NAPOLI), noto anche per i suoi saloni di eccellenza, è sulla copertina di BEAUTYBAZAR FASHION.

CHARME & BEAUTY è in copertina!

BEAUTY BAZAR FASHION è lo short magazine dedicato alla moda-capelli di tendenza e CHARME & BEAUTY si è aggiudicato la copertina di questo numero.

Sfoglia online la rivista.

13 Nov 19

Piu' conosciuto subito fino a 30.000 visite al giorno

Un network con 1624 domini collegati e server nelle Americhe e Asia, con la gran parte dei testi in 38 lingue. GLOBElife porta l'Italia in tutto il mondo.

12 Nov 19

CAPRICE, noto grossista di prodotti e articoli per Parrucchieri ed Estetica di BOLOGNA è sulla copertina di BEAUTYBAZAR FASHION.

CAPRICE è in copertina!

BEAUTY BAZAR FASHION è lo short magazine dedicato alla moda-capelli di tendenza e CAPRICE si è aggiudicato la copertina di questo numero.

Sfoglia on line la rivista

Encyclopedic hair website


Perruqueries tenir cura de la salut del cabell en els salons de bellesa i estètica, amb pentinats d'estil per a la moda-fotos del cabell i la venda de productes per al cabell cura.

Temes relacionats

Lèxic de perruqueries

Friseure Deutschland.com, perruqueries, cabells, salut, salons de bellesa, fotos de moda de cabells, pentinats, estètica, venda, cura de la calvície, Friseure Deutschland.com, caiguda del cabell, colorants, cremades de sol, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Friseure Deutschland.com, Globelife, saló de perruqueria, marques de productes per al cabell, sector de la perruqueria, les empreses de tints per al cabell, els fabricants de productes de perruqueria professional, fabrica línies amb tercers, Etiquetes privades, accessoris per al cabell, Friseure Deutschland.com, perruquers minoristes, venedors majoristes de productes per al cabell, els distribuïdors de productes de perruqueria, perruqueries, salons de bellesa, la investigació de mercat en la indústria de la moda del cabell, els equips de perruqueria, informació del cabell, informació del cabell, Friseure Deutschland.com, notícies productes de perruqueria, perruqueries de mobles, exportació d'importació, material de perruqueria

X

privacy